Cikkek

2021. február 03.

HAGYD A KLÓRT MÁSRA! ÍGY FEHÉRÍTSD A RUHÁKAT VEGYSZERMENTESEN

A tisztítószerek többsége egészségügyi és környezetvédelmi kockázatot jelent, bizonyítottan sok kárt, betegséget okozhat. De optikai fehérítők, klór és egy csomó más káros vegyi anyag nélkül is ragyogóan tiszta, hófehér ruhákat varázsolhatunk. A vegyszermentes fehérítő titkos receptjét itt adjuk közre.
Elolvasom...
2021. február 03.

A LEGJOBB, SZUPERHATÉKONY DIY HÁZI MOSÓPOR RECEPTJE

A tisztítószerek többsége egészségügyi és környezetvédelmi kockázatot jelent, bizonyítottan sok kárt, betegséget okozhatnak. Házi mosóporunk tökéletesen tisztít, sokkal kevesebbe kerül, mint a boltban kaphatók (és kevesebbet is kell használni belőle), ráadásul szinte minden káros vegyi anyagot is kiiktattuk belőle. Íme a házi mosópor receptje.
Elolvasom...
2021. február 03.

ÍGY TÖRÖLD A PORT A LAKÁSBAN: KÉT VEGYSZERMENTES RECEPTET MUTATUNK

A portörlés, a bútorok ápolása nem tartozik a leghálásabb feladatok közé. Egyrészt nagyon gyakran kell csinálni, másrészt a különböző felületek különböző megoldásokat kívánnak. A vegyszerek drágák (és vegyszerek!), de van olcsó, házi megoldás. Ebben a cikkben mutatjuk meg a természetes, vegyszermentes alternatívákat. Az alapanyagok valószínűleg a spájzban vannak, úgyhogy boltba se kell menni, ami karanténidőben külön hasznos.
Elolvasom...
2021. február 03.

A LEGJOBB DIY MOSOGATÓSZER, AMITŐL MINDEN EDÉNY CSILLOGNI FOG

A tisztítószerek többsége egészségügyi és környezetvédelmi kockázatot jelent, bizonyítottan sok kárt, betegséget okozhatnak. A káros, vegyi anyagok nélküli kézi mosogatószer receptjét most megmutatjuk.
Elolvasom...
2021. február 01.

VEGYSZERMENTES OTTHON: MIT TUD AZ ECET ÉS A SZÓDABIKARBÓNA?

Mielőtt a takarításhoz használt vegyszereket ártalmatlan anyagokra cseréled, nem árt alaposan megismerkedni velük.
Elolvasom...
2021. február 01.

TAKARÍTÁS VEGYSZERMENTESEN: MI MIRE JÓ, ÉS HOGYAN KÉSZÍTSÜNK TAKARÍTÓSZERT?

A mindenmentes életet – pláne városi körülmények között – úgy tűnhet, hogy lehetetlen megvalósítani, ám épp a modern életvitel és a minden igényt kielégítő termékek széles választéka miatt gyerekjáték. Mentesen sütni, főzni, takarítani, vagy épp testet, arcot, hajat ápolni még sosem volt ilyen egyszerű.
Elolvasom...