Reggelik

2021. április 19.

Teljes kiőrlésű kalács

Hihetetlenül finom, illatos, ráadásul javarészt teljes kiőrlésű lisztből készül, hozzáadott cukrot nem tartalmaz és tejmentessé is tehető. Az igazi, hagyományos fonott kalács érzékenyített változata.      
Elolvasom...
2021. április 08.

Teljes kiőrlésű kifli

Az elmúlt néhány hétben többen is jeleztétek, hogy szívesen olvasnátok teljes kiőrlésű recepteket is. Elsőre ezt a gyönyörűséges és álompuha 70%-os teljes kiőrlésű kifli receptet mutatjuk. 
Elolvasom...
2021. április 07.

Portugál tejberizs

Az arroz doce (szó szerinti fordításban édes rizs) majdnem tejberizs, csak sokkal krémesebb, selymesebb: ez a portugál tejberizs. Negyedóra alatt elkészül, de csak órákkal később fogyasztható, ezt jó tudni.
Elolvasom...
2021. április 07.

Palacsinta tápiókalisztből

Egyszerű, könnyen forgatható, gluténmentes, tejmentes, lassú felszívódású tápiókapalacsinta, ráadásul tisztára olyan, amilyet a nagyi süt. 
Elolvasom...
2021. április 07.

Gluténmentes almás-zabpelyhes muffin

Almával töltött, fahéjas-zabpelyhes muffinrecept, amit gluténmentes és cukormentes verzióban mutatunk, és tejmentessé is tehető.
Elolvasom...
2021. április 06.

Kakaós-banános shake

 Kell egy jó shake-recept, ami pár hozzávalóból, néhány perc alatt elkészül, mindenkinek ízlik, és tejmentes, cukormentes, gluténmentes? Tessék. 
Elolvasom...
2021. március 07.

Másnapos zabkása

Gyors, mint az instant zabkása (de semmi felesleges/káros dolgot nem tartalmaz), magunkkal vihetjük a munkába, sőt, mivel a zabot nem főzzük meg, és hidegen fogyasztjuk, a felszívódása, vércukorszint-emelő hatása is lassabb lesz!
Elolvasom...
2021. március 07.

A legfinomabb tejberizs

A jó tejberizsnek több titka is van, ha ebből a receptből, a tuti arányokból készíted, biztosan nem fogsz csalódni.
Elolvasom...